mandag den 4. august 2008

Undgå slidskader på dine waders!

Der er ingen tvivl om, at det bedste ”fodarbejde” kan udføres når svømmefødderne påføres direkte på neoprensokkerne i stedet for på vadestøvlerne. Fordelen er her, at du undgår vægten af vadestøvlerne, samt at du har en direkte føling med svømmefødderne.

Flere af mine venner benytter, når de skal fiske fra pontonbåden, et par af de tynde neoprensko som også kajakroere benytter. Skoene der har en tynd nubret gummisål trækkes uden på waderssokken og beskytter derved denne.

Desværre har jeg ikke kunnet finde disse sko i større størrelser end 45-46, hvilket er et nummer eller to for småt til mine fødder. Tvunget af omstændighederne benytter jeg derfor et par neoprensokker til at trække over waderssokken – en løsning der er gangbar, men desværre ikke særlig holdbar.

Er du vidende om hvor man kan erhverve et par tynde neopren sko i ”voksen” størrelse, må du meget gerne give en tilbagemelding!

Har nu fundet nogle brugbare sko!

Fandt skoende hos http://www.surfline.dk/oxid.php/sid/e74ae7bd051a3d6f032dad213b655f7c/cl/details/anid/0bd45c47ffad9f762.11912226/GUL-3mm-Power-Slipper


Ingen kommentarer: